OM MEG

TONJE NENSETER

KIROPRAKTOR

Tonje var ferdig utdannet kiropraktor ved Macquarie University i Sydney 2012. Etter å ha jobbet 2 år i Grimstad og 6 år i Oslo, har Tonje nå flyttet med mann og barn til hjemlige trakter i Telemark og startet ny praksis på Notodden. Hun har bred erfaring med behandlinger av muskel- og skjelettplager i alle aldre og trives spesielt godt med behandlinger av gravide og spedbarn. Hun har flere kurs innenfor funksjonell bevegelse og rehabilitering,

svimmelhet og spedbarn. I tillegg har hun gjennomført kurs innen nålebehandling og bruker gjerne dette som et supplement til behandlingen.


Tonje er opptatt av å se hver enkelt pasient og tenker ofte helhetlig i sin tilnærming til problemene. Hun trives godt med å samarbeide tverrfaglig og ser nytten av å ha et nært samarbeid med annet helsepersonell som fastlege, fysioterapeuter etc. Med praksis på Spenst på Tuven senteret, legges dette til grunn ved at det allerede er et etablert behandlernettverk her. Som kiropraktor kan Tonje henvise pasienter til røntgen/MR, spesialisthelsetjenesten og hun kan sykemelde ved behov. 


Tonje er medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF). Du kan bestille time hos henne via online booking, ringe/sms på

41 36 02 98 eller email til post@kiropraktornenseter.no